Tiggare vann tvåhundratusen

Något som är oerhört coolt och fascinerande med spel är att precis alla har chansen att kamma hem en storvinst. Har man bara några kronor, kan de förvandlas till miljoner. Nyligen var det en rumänsk tiggare i Sverige som gick och vann 210 000 kronor.

25022-count-of-proceeds

Det finns många vägar till storvinsten på spel. I en del spel handlar det om att bli duktig och jobba sig uppåt, för att sedan ha chansen att spela mot de stora lirarna för höga summor pengar. I andra handlar det mer om tur och att man ska satsa sina pengar vid rätt tillfälle. Oavsett vilken typ av spel man väljer, finns dock alltid chansen att kamma hem en rejäl vinst. Chansen att kamma hem vinsten finns även för alla typer av människor.

Tiggaren vann stort på skraplott

Det blev extra tydligt när en tiggare från Rumänien köpte en skraplott och vann 210 000 kronor. Den rumänske mannen var bosatt i Sverige för tillfället och livnärde sig på att tigga. En dag hade han tiggt ihop några slantar och bestämde sig för att på impuls gå och köpa en skraplott. När han skrapade lotten fick han fram tre bilsymboler, vilket innebar att han vunnit en splitterny bil. Rumänen fick dock sedan chansen att byta bilen mot pengar och då fick han istället 210 000 kronor.

Mannen ska bygga hus till familjen

Mannen har bestämt sig för att åka hem till Rumänien och bygga ett hus till sin familj. Familjen har nämligen inte heller något hus där hemma. Enligt representanter på spelbolaget som delade ut vinsten, finns det goda möjligheter för mannen att köpa ett fint hus i Rumänien för prispengarna. Den rumänske mannen berättar att han gärna kommer tillbaka till Sverige om ett tag men att han inte kommer att göra det som en tiggare nästa gång. Läs mer.